Η ιστορία της
ArtisWeb digital agency

Μάθετε για εμάς και ελάτε να γνωριστούμε καλύτερα

Λίγα λόγια για την ArtisWeb...

Η ArtisWeb είναι μια σύγχρονη digital agency, που ειδικεύεται στην κατασκευή ιστοσελίδων, την κατασκευή e-shops και την προώθηση επιχειρήσεων. Η υψηλή αισθητική άποψη των μελών μας όπως και οι καινοτόμες εφαρμογές που χρησιμοποιούμε, μας καθιστούν την καλύτερη επιλογή για όσους επιθυμούν να ξεχωρίσουν από τον ανταγωνισμό, αποκτώντας αξιοσήμειωτες ιστοσελίδες και ηλεκτρονικά καταστήματα. 

Ως νεοεισερχόμενοι στο χώρο, έχοντας εμπειρία πάνω στο web development, το web design και το digital marketing ενθαρρύνουμε την καινοτομία και μας αρέσουν οι φρέσκες ιδέες. Μας αρέσει να δημιουργούμε ισχυρές εικόνες, που κάνουν το brand σας να ξεχωρίζει ώστε να αποκτήσει τη δυναμική που χρειάζεται για να κατακτήσει την αγορά.

Το «Digital» είναι για εμάς το φυσικό μας περιβάλλον και η έμπνευση μας, γεγονός που φαίνεται στο αποτέλεσμα της εργασίας μας.  Η επιτυχία σας αποτελεί το πολυτιμότερο εργαλείο ανάπτυξης της εταιρείας μας, για αυτό και ο κύριος στόχος μας είναι να βοηθάμε τους πελάτες μας να αναπτυχθούν και να πετύχουν τους στόχους τους. 

Γνωρίζουμε καλά τον πρωταγωνιστικό ρόλο του διαδικτύου στην καθημερινότητα των πελατών σας και σας διαβεβαιώνουμε ότι η αξιοποίησή του με τη βοήθειά μας, θα σας αποφέρει τα πιο άμεσα αποτελέσματα.

ArtisWeb Logo Image
"Παθιαζόμαστε με το κάθε project και τα δίνουμε όλα στο 100% για την επιτυχία σας."

Γιατί μας επιλέγετε...

Μπορούμε να σας βοηθήσουμε να μπείτε δυναμικά στον χώρο του marketing και να ξεπεράσετε τον ανταγωνισμό, χτίζοντας μια εικόνα που θα αντέξει στον χρόνο και φυσικά θα εξελιχθεί. Θα σχεδιάσουμε για εσάς και θα σας παρέχουμε ένα κατάλληλο στρατηγικό πλάνο με σκοπό την ανάπτυξη και τη κερδοφορία σας και την αύξηση της επιρροής σας.

Η θεμελιώδης ιδέα και η βασική έννοια πίσω από μία ‘εταιρική εικόνα’ είναι ότι το οτιδήποτε κάνει μία εταιρία, οτιδήποτε της ανήκει και οτιδήποτε παράγει πρέπει να αντανακλά τις αξίες και τους στόχους της. Ως αποτέλεσμα, αναλύουμε σε βάθος την κουλτούρα σας και την μεταφέρουμε μέσων των υπηρεσιών μας στους πελάτες που στοχεύετε.

Πιστεύουμε ότι η βάση μιας επιτυχημένης ιστοσελίδας, ηλεκτρονικού καταστήματος και προώθησης είναι θέμα στρατηγικής και αποτελεσματικής επικοινωνίας των μηνυμάτων που σας χαρακτηρίζουν. 

Τα έργα μας χαρακτηρίζονται από άποψη, αστείρευτη έμπνευση και καινοτόμες ιδέες. Το προηγούμενο θα αποτυπωθεί στη διαφημιστική προώθηση σας, μέσα από μια μεγάλη γκάμα υπηρεσιών digital marketing που με την κατάλληλη στρατηγική μπορούν να εκτοξεύσουν τη δημοτικότητα σας και τις πωλήσεις σας.

Η επιστροφή της επένδυσης σας, γνωστό και ως ROI (Return on Investment) για μας δεν είναι απλά μια φράση. Ξεκινάμε ως σύμβουλοί σας, αναλύουμε τις ιδιαιτερότητες του κάθε έργου, μελετάμε όλες του τις πτυχές και ικανότητες του και φτάνουμε μαζί στο επιθυμητό αποτέλεσμα ώστε εμείς στη συνέχεια να το υλοποιήσουμε. Ωστόσο στην ArtisWeb  η συνεργασία μας δε τελειώνει με την κατασκευή της ιστοσελίδας ή του ηλεκτρονικού καταστήματος, αλλά τότε αρχίζει. Η υποστήριξη σας και η αποτελεσματική προώθηση είναι που μας ξεχωρίζει!

"‘Ωρα να γράψουμε και να πούμε τη δική σας ιστορία"

Οι σχέσεις μας...

Το επιτυχημένο αποτέλεσμα ενός έργου εξαρτάται άμεσα από την ποιότητα της συνεργασίας με τον πελάτη αλλά και των συνεργατών. Φροντίζουμε η επικοινωνίας  μας καθ’ όλη τη διάρκεια της συνεργασίας μας είτε ηλεκτρονικά, είτε τηλεφωνικώς είτε προσωπικά εφόσον υπάρχει η δυνατότητα να είναι στα μέτρα και τις ανάγκες του κάθε πελάτη μας. 

Η ομάδα μας δουλεύει με συνέπεια, προσήλωση και ιδιαίτερη μεθοδολογία.  Φέρνουμε εξαιρετικά αποτελέσματα συνδιάζοντας τη διορατικότητα μας με τις δημιουργικές ιδέες και όλα τα απαραίτητα εργαλεία αιχμής στο digital marketing. Είναι μια διαδικασία που γνωρίζουμε καλά και ήρθε ο καιρός να το διαπιστώσετε και εσείς χτίζοντας το brand της επιχείρησης σας διαδικτυακά.

Σκοπός μας είναι να πάρουμε έμπνευση μέσα από το προσωπικό σας όραμα και μαζί να το κάνουμε πράξη και να ξεπεράσουμε τις προσδοκίες σας!

social media like
"Φέρνουμε κοντά τους καταναλωτές με τα brands σας.
Πιο κοντά από ποτέ!"

Η κουλτούρα μας...

Το 88% του πληθυσμού αξιοποιεί το Internet για να εντοπίσει επιχειρήσεις και προϊόντα. Η προβολή σε αυτό είναι πλέον δεδομένη για την επιβίωση όλων των επιχειρήσεις, ακόμα και αν η δραστηριότητά απαιτεί φυσική αλληλεπίδραση. 

Στην ArtisWeb κατανοούμε ότι για πολλούς οι αξιοποίηση των παραπάνω είναι μια απαιτητική διαδικασία για αυτό και σας υποστηρίζουμε στην προσπάθειά σας αυτή. Στις δύσκολες εποχές που ζούμε στη σύγχρονη ιστορία μας, εν μέσω κρίσεων, δοκιμασιών και πανδημιών η ανάγκη συμμετοχής της επιχείρησης σας στην κοινωνική ανάπτυξη είναι σημαντικότερη από ποτέ.

Είμαστε μέρος του κοινωνικού συνόλου μέσα στο οποίο δραστηριοποιούμαστε. Η άμεση επαφή μας μαζί του μας επηρεάζει σύμφωνα με τα δεδομένα της εποχής όπως αντίστοιχα και εμείς το επηρεάζουμε με τις αξίες μας. Έχοντας ως κέντρο μας τον άνθρωπο χτίζουμε υπεύθυνα τα όνειρα των πελατών μας και συμβάλουμε στην αειφόρο επιχειρηματική επιτυχία.

Μάθε περισσότερα για την ArtisWeb

Για περισσότερες πληροφορίες για την εταιρεία μας καθώς και πληροφορίες για την τέχνη της σας προτείνουμε να μελετήσετε τα παρακάτω άρθρα.

eye of the facebook ads

Διαφήμιση Facebook Ads: Οδηγός επιτυχίας σε 7 βήματα

Θα έχετε ακούσει πολλούς να λένε ότι η διαφήμιση στο Facebook «έχει πεθάνει», ότι πλέον χρησιμοποιείτε από τους μεγαλύτερους σε ηλικία ή ότι δεν έχει αποτέλεσμα. Σε αυτό το άρθρο θα σας αποδείξουμε ότι κάνουν λάθος και θα μάθετε τον τρόπο να αξιοποιείτε το Facebook Ads με τον πιο αποδοτικό τρόπο.

Social Media Marketing

Τι είναι το Social media marketing – 5 tips & tricks

Είναι προφανές πια το πόσο σημαντικό μέρος της ζωής μας είναι πλέον τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.
Μόνο και μόνο από αυτό καταλαβαίνουμε τη σπουδαιότητα του να πλασάρεις το brand σου μέσα από αυτά

Μην χάνεις την ευκαιρία
είναι πιο εύκολο από όσο νομίζεις

close

Γεια σας. Είμαι η Νεφέλη!

ωραίες φωτογραφίες για την ιστοσελίδα

Κάθε χρόνο, βοηθάμε 100+ επιχειρήσεις και επαγγελματίες να αυξήσουν της πωλήσεις τους με τη χρήση των πιο αποτελεσματικών εργαλείων προώθησης. Εγγραφείτε στο newsletter μας για να μάθετε πως!