Αποκτήστε εντελώς δωρεάν
το πιο αποδοτικό εργαλείο πωλήσεων:
το δικό σας ESHOP

Εντελώς δωρεάν με 100% επιχορήγηση από το πρόγραμμα «e-λιανικό» του ΕΣΠΑ. Εμείς σου προσφέρουμε δωρεάν την αίτηση χρηματοδότησης!

Ξεκλειδώστε τις δυνατότητες που σας προσφέρουν οι διαδικτυακές πωλήσεις:

--> Βρείτε πελάτες που πραγματικά ενδιαφέρονται για τα προϊόντα σας

--> Μειώστε τον χρόνο που αφιερώνετε στις πωλήσεις

--> Διαφημιστείτε αποτελεσματικά με χαμηλό κόστος

--> Επικοινωνείστε αυτοματοποιημένα με τους πελάτες σας

--> Προωθείστε τα προϊόντα που κάθονται στην αποθήκη σας

Αξιοποιείστε την 100% επιχορήγηση από το e-λιανικό και την δωρεάν αίτηση χρηματοδότησης που σας προσφέρουμε!

Η απόκτηση ενός ηλεκτρονικού καταστήματος θα σας βοηθήσει να λύσετε μερικά από τα δυσκολότερα προβλήματα που αντιμετωπίζετε καθημερινά…

Γιατί το eshop είναι το αποδοτικότερο εργαλείο πωλήσεων;

Facebook
Twitter
LinkedIn

Το φυσικό σας κατάστημα έχει δύο βασικούς περιορισμούς, που δεν μπορείτε να τους ξεπεράσετε εξαιτίας της φύσης του…

…τον χώρο,

…τον χρόνο,

Όσον αφορά τον πρώτο περιορισμό, η τοποθεσία σας δεσμεύει όσον αφορά τους πελάτες που θα σας προσεγγίσουν για δύο διαφορετικούς λόγους.

Ο αριθμός των πελατών περιορίζεται από την εγγύτητα του καταστήματος σε αυτούς ή το σημείο που βρίσκεται το κατάστημα.  Επομένως, η εύρεση του καταστήματός σας από τους πελάτες, τις περισσότερες φορές γίνετε παθητικά.

Εσείς περιμένετε στο κατάστημά σας, και οι διερχόμενοι βλέπουν την βιτρίνα σας. Αν τους εντυπωσιάσει, ίσως μπουν στο κατάστημά σας και αν είναι στην κατάλληλη στιγμή ίσως να αγοράσουν κάποιο από τα προϊόντα σας.

Πέρα από την βιτρίνα σας βέβαια, έχετε κάποια ακόμα εργαλεία προώθησης, όπως η διαφήμιση στο ραδιόφωνο, την τοπική τηλεόραση, την εφημερίδα, τα social media κτλ…

Είναι όμως αποδοτικά ή μήπως τα χρησιμοποιείτε από συνήθεια;

Το δεύτερο είναι ο χρόνος… Καλώς ή κακώς, το κατάστημά σας δεν είναι δυνατόν να λειτουργεί συνεχώς. Τις Κυριακές για παράδειγμα, θα πρέπει να ξεκουραστείτε και να περάσετε ευχάριστα με όσους αγαπάτε…

Το ίδιο χρονικό διάστημα όμως, κάποιοι πελάτες χαλαρώνουν και αγοράζουν προϊόντα μέσω διαδικτύου! 

Επιπλέον, αν έρθουν πολλοί πελάτες στο κατάστημά σας, θα μπορείτε να εξυπηρετήσετε περιορισμένο αριθμό από αυτούς. Μοναδικός τρόπος να ανταπεξέλθετε είναι να προσλάβετε περισσότερους εργαζόμενους.

Κάποτε, το μεγαλύτερο βήμα ανάπτυξης ήταν η απόκτηση ενός ακόμα φυσικού καταστήματος...

Σκεφτείτε πόσο μεγάλη προσπάθεια καταβάλατε για να στήσετε το κατάστημά σας ή την επιχείρησή σας. Σίγουρα δεν ήταν εύκολο!

Σκεφτείτε πόση προσπάθεια καταβάλατε για να αυξήσετε την αναγνωρισιμότητά σας, πόση δύσκολο ήταν να βρείτε νέους πελάτες, να διαλέξετε νέα προϊόντα, να κάνετε σωστή διαχείριση των χρημάτων.

Τώρα, που έχετε φτάσει στο υψηλότερο επίπεδο όσον αφορά την απόδοση της επιχείρησής σας, πόσο εύκολο είναι να διπλασιάσετε τα έσοδά σας;

Μοναδικό τρόπο που μπορείτε να σκεφτείτε είναι μάλλον να ξαναρχίσετε από την αρχή, σε ένα άλλο σημείο. Και πάλι όμως, αυτό θα επέτρεπε να διπλασιάσετε τα έσοδά σας, ή αν είναι καλύτερη η περιοχή να τα τριπλασιάσετε!

Πόσο εύκολο όμως είναι να το δεκαπλασιάσετε;

Μάλλον θα πρέπει να κάνετε την ίδια ακριβώς δουλειά, δέκα φορές… Αυτός είναι ένας από τους μεγαλύτερους περιορισμούς των φυσικών καταστημάτων.

Για να αυξήσετε την απόδοσή σας χρειάζονται υπερβολικά μεγάλη προσπάθεια και τεράστιο κόστος!

...σήμερα, το πετυχαίνετε χωρίς κόστος!

Αυτή ακριβώς είναι η δύναμη του ηλεκτρονικού καταστήματος…

… μπορείτε να αυξήσετε τα έσοδά σας ανά πάσα ώρα και στιγμή,

… μπορείτε να λειτουργείτε ασταμάτητα,

… μπορείτε να είστε παντού, και

… μπορείτε να εξυπηρετείτε πολλούς ταυτόχρονα!

ακόμα και χωρίς την επιχορήγηση από το e-λιανικό το κόστος απόκτησης ενός eshop είναι πραγματικά μηδαμινό, ενώ οι δυνατότητες που προσφέρει εντυπωσιακές!

ρολόι που μετράει αντίστροφα

Το eshop είναι μόνο η αρχή

Το ηλεκτρονικό σας κατάστημα είναι η βάση για όλες τις προωθητικές ενέργειες που υλοποιείτε με σκοπό να πουλήσετε τα προϊόντα σας ή να προωθήσετε την επιχείρησή σας.

Εδώ θέλετε να έρθουν οι πελάτες που θα στοχεύσετε μέσω τις διαφήμισης που θα κάνετε.

Εδώ θέλετε να έρθουν οι ακόλουθοί σας στο Facebook και το Instagram, όταν δουν μία ωραία ανάρτησή σας για κάτι που τους ενδιαφέρει.

Εδώ θέλετε να έρθουν όσοι έλαβαν κάποιο email σας με προτάσεις και προσφορές.

Σκεφτείτε πόσο κόπο καταβάλετε για να αναρτήσετε τις δημοσιεύσεις σας στα Social Media, και οι πελάτες σας δεν αγοράζουν γιατί έχουν ένα τεράστιο εμπόδιο να περάσουν!

Είναι το εμπόδιο της επικοινωνίας! Θα πρέπει να σας καλέσουν στο τηλέφωνο ή να σας στείλουν κάποιο μήνυμα, γεγονός που τους δυσκολεύει και τους αποθαρρύνει. 

Μια ιδέα για το τι μπορείτε να καταφέρετε

Το κοινό σας είναι στο διαδίκτυο και εσείς μπορείτε να το προσεγγίσετε με τρόπο που πραγματικά ανταποκρίνεται στις ανάγκες τους. 

Η διαφήμιση πλέον είναι πιο εύκολη από ποτέ!  Μπορείτε να εντοπίσετε ποιοι ενδιαφέρονται για τα προϊόντα σας και να τους προσφέρετε ακριβώς αυτό που επιθυμούν.

Εξοικονομείς χρόνο

Μειώνετε τον χρόνο αλληλεπίδρασης με τους πελάτες σας. Για κάθε πώληση το μόνο που χρειάζεται να κάνεις είναι να συσκευάσεις τα προϊόντα και να το μεταφέρεις στην μεταφορική!

Αυξάνεις τις πωλήσεις

Εντοπίστε ενδιαφερόμενους πελάτες με στοχευμένη διαφήμιση που θα τους κινήσει το ενδιαφέρον για αγορά.

Λειτουργείς με ευκολία

Μειώνεις την απευθείας επαφή με τους πελάτες και χρησιμοποιείς αυτοματοποιημένα εργαλεία επικοινωνίας μαζί τους.

Γιατί θέλετε να συνεργαστείτε με την ArtisWeb Digital Agency

Μαζί μας δεν θα ανησυχείτε ότι το κατάστημά σας θα είναι πανομοιότυπο με πληθώρα άλλων eshop, καθότι δεν χρησιμοποιούμε προσχεδιασμένα πρότυπα. Επομένως, σας διασφαλίζουμε την ανάδειξη της δικής σας ταυτότητας.

Διαθέτουμε πληθώρα γνώσεων σε θέματα σχεδίασης και κατασκευής ηλεκτρονικών καταστημάτων, προώθησης και διαφήμισης, καθώς και δημιουργία κειμένων, φωτογραφιών και βίντεο που τραβούν την προσοχή.

Σας εξασφαλίζουμε ότι μαζί μας θα έχετε πλήρη υποστήριξη, ώστε το eshop σας να είναι πάντοτε up to date, εξαιρετικά γρήγορο και φιλικό προς τους επισκέπτες του και τους διαχειριστές του.

Για κάθε έργο που παραδίδουμε, παρέχουμε εκτενή εκπαίδευση  στα άτομα που θα το χειρίζονται, ώστε να εξαληφθούν όλες οι απορίες και ανησυχίες σας.

Παράλληλα, έχουμε την εμπειρία υποβολής αιτήσεων επιδότησης σε προγράμματα ΕΣΠΑ, γεγονός που σημαίνει ότι θα έχετε όλα όσα απαιτούνται με ένα συνεργάτη.

Τέλος, εξετάζουμε σε βάθος και κατανοούμε τις ιδιαίτερες ανάγκες σας, ώστε να σας προσφέρουμε αυτό που πραγματικά χρειάζεστε με τρόπο που δεν θα σας επιβαρύνει οικονομικά!

Πως θα αποκτήσετε eshop δωρεάν

Για αρχή, θα πρέπει να υποβάλετε την φόρμα επικοινωνίας στο κάτω μέρος της σελίδας ή πατώντας στον παρακάτω σύνδεσμο.

Στην συνέχεια, θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για να εξετάσουμε κατά πόσο πληροίτε τις προϋποθέσεις ένταξης στο πρόγραμμα.

Θα σας εξηγήσουμε με λεπτομέρεια τι μπορούμε να σας προσφέρουμε και στη συνέχεια θα υποβάλλουμε την αίτηση χρηματοδότησης εντελώς δωρεάν για εσάς!

Ποια είναι η διαδικασία του «e-λιανικό»

Σύμφωνα με την πρόσκληση του νέου προγράμματος ΕΣΠΑ, για την ολοκλήρωση της χρηματοδότησης απαιτούνται ενέργειες σε τρία στάδια:

1ο Στάδιο: Υποβολή αίτηση χρηματοδότησης

Σε αυτό το στάδιο εξετάζουμε τις προϋποθέσεις συμμετοχής της επιχείρησής σας στο πρόγραμμα. Αν επιβεβαιωθεί ότι πληροίτε όλες τις προϋποθέσεις, συλλέγουμε τα απαιτούμενα δικαιολογητικά και συντάσσουμε την αίτηση χρηματοδότησης.

Ο αρμόδιος φορέας (ΕΦΕΠΑΕ) θα προβεί στην αξιολόγηση της αίτησης και θα συντάξει πίνακα κατάταξης όπου θα μας γνωστοποιείται αν η αίτηση επιλέχτηκε για χρηματοδότηση.

Το χρονικό περιθώριο που δίνεται για την υποβολή της αίτησης χρηματοδότησης είναι από την Δευτέρα 22/2/2021 μέχρι την Δευτέρα 5/4/2021. Σε περίπτωση όπου η αίτηση χρηματοδότησης γίνει δεκτή, προχωράμε στο επόμενο στάδιο.

2ο Στάδιο: Υποβολή αιτήματος ολοκλήρωσης – επαλήθευσης

Για την υποβολή της αίτησης επαλήθευσης, απαιτείται η ολοκλήρωση του ηλεκτρονικού καταστήματος, η εξόφληση των παραστατικών, η συλλογή των απαιτούμενων δικαιολογητικών και η σύνταξη της αίτησης επαλήθευσης.

Το χρονικό περιθώριο για την υλοποίηση των ανωτέρω είναι έξι (6) μήνες. Η αίτηση επαλήθευσης μπορεί να υποβληθεί το αργότερο ένα (1) μήνα μετά το πέρας των έξι μηνών.

Σε αυτό το στάδιο, θα εξεταστεί από τον αρμόδιο φορέα, η ορθή υλοποίηση του eshop, η συμφωνία του με τις προϋποθέσεις και τα δικαιολογητικά. Αφού επιβεβαιωθεί ότι γίνεται αποδεκτό, προχωράμε στο επόμενο στάδιο.

3ο Στάδιο: Υποβολή αίτησης εκταμίευσης (καταβολής επιχορήγησης)

Σε αυτό το στάδιο, απαιτείται η υποβολή των τελευταίων δικαιολογητικών ώστε να ακολουθήσει η εκταμίευση των χρημάτων από το πρόγραμμα και η μεταφορά στον λογαριασμό της επιχείρησής σας.

Γιατί υποβάλλουμε την αίτηση χρηματοδότησης εντελώς δωρεάν;

Το κόστος για την υποβολή της αίτησης χρηματοδότησης στο πρόγραμμα «e-λιανικό» παρέχεται εντελώς δωρεάν από την εταιρεία μας.

Έχοντας εξετάσει εξαρχής τις προϋποθέσεις ένταξης στο νέο πρόγραμμα καθώς και το υπόβαθρο που διαθέτουμε στην υποβολή αιτήσεων χρηματοδότησης, είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε εξαρχής ότι η αίτηση που θα υποβάλουμε για την επιχείρησή σας θα δεν θα απορριφθεί.

Σε περίπτωση όπου μετά την εξέταση των δικαιολογητικών καταλήξουμε ότι δεν πληροίτε τις προϋποθέσεις, δεν θα προχωρήσουμε στην υποβολή της αίτησης χρηματοδότησης!

Γιατί προσφέρουμε τις πρώτες 5 διαφημιστικές εκστρατείες εντελώς δωρεάν;

Το σημαντικότερο απόκτημά σας στην πραγματικότητα δεν είναι το eshop. Αντίθετα, είναι το κανάλι πωλήσεων το οποίο θα διαθέτετε στο μέλλον.

Πολλοί από εσάς έχουν ήδη σε λειτουργία σελίδες σε Social Media τα οποία ενδεχομένως αποφέρουν ήδη κάποια κέρδη. Σίγουρα, με την απόκτηση ενός eshop τα κέρδη αυτά θα αυξηθούν!

Αν θέλετε όμως να πάτε ένα βήμα παραπέρα και να αυξήσετε έντονα τις πωλήσεις σας, θα χρειαστεί να αξιοποιήσετε τις διαφημιστικές εκστρατείες που σας προσφέρουν οι διάφορες πλατφόρμες, όπως το Facebook ή το Google.

Για να κατανοήσετε την δυναμική και τα αποτελέσματα τα οποία μπορεί να σας επιφέρει το διαδίκτυο σας παρέχουμε εντελώς δωρεάν τις πρώτες 5 διαφημιστικές εκστρατείες.

Τί εννοούμε με αυτό?

Θα δημιουργήσουμε, θα παρακολουθούμε και θα βελτιστοποιήσουμε τις πρώτες 5  διαφημιστικές σας εκστρατείες. Σκοπός είναι να το κάνουμε μαζί, ώστε να μάθετε πως θα υλοποιείτε από μόνοι σας αξιόλογες διαφημιστικές εκστρατείες που έχουν αποτέλεσμα.

Με άλλα λόγια σας παρέχουμε ένα εφ’ όλης της ύλης σεμινάριο για διαφήμιση και προώθηση το οποίο θα έχει πρακτική εξάσκηση μαζί μας.

Εννοείτε φυσικά, ότι δεν συμπεριλαμβάνονται τα έξοδα για την διαφήμιση στις πλατφόρμες. 

Σας παρέχουμε εγγύηση επιστροφής χρημάτων!

Σας παρέχουμε εγγύηση επιστροφής χρημάτων στις περιπτώσεις όπου η αίτηση χρηματοδότησης, η αίτηση επαλήθευσης και η αίτηση εκταμίευσης δεν γίνουν αποδεκτές λόγω υπαιτιότητας μας.

Η υπαιτιότητα της εταιρείας μας αφορά τις μη συμμορφώσεις ως προς το κείμενο της δράσης «e-λιανικό», που σχετίζονται με τα ακόλουθα:

1. Τον ορθό τρόπο υποβολής των απαραίτητων αιτήσεων.

2. Την έγκαιρη υποβολή των απαραίτητων αιτήσεων (εφόσον τα απαραίτητα δικαιολογητικά έχουν παρασχεθεί από την εταιρεία σας εντός πέντε εργάσιμων ημερών από τη λήψη σχετικού αιτήματος μέσω email από την εταιρεία μας).

3. Την κατασκευή του ηλεκτρονικού καταστήματος σύμφωνα με τις αναγκαίες προδιαγραφές.

Αποκτήστε το δικό σας eshop εντελώς δωρεάν

Δεν έχουμε πολύ χρόνο μέχρι την λήξη της περιόδου υποβολής των αιτήσεων χρηματοδότησης. Για αυτό επικοινωνήστε μαζί μας άμεσα!

close

Γεια σας. Είμαι η Νεφέλη!

ωραίες φωτογραφίες για την ιστοσελίδα

Κάθε χρόνο, βοηθάμε 100+ επιχειρήσεις και επαγγελματίες να αυξήσουν της πωλήσεις τους με τη χρήση των πιο αποτελεσματικών εργαλείων προώθησης. Εγγραφείτε στο newsletter μας για να μάθετε πως!