Προσαρμόστε την τιμή
στα μέτρα σας

Μπορείτε να επιλέξετε τον τρόπο πληρωμής που σας βολεύει. Pay as you go ή pay once ή πείτε μας τον τρόπο που επιθυμείτε. 

Pay as you go

Ταιριάζει σε επιχειρήσεις που ξεκινάνε ή έχουν μικρό όγκο δραστηριότητας. Προσαρμόζεται βάσει των αποτελεσμάτων που πετυχαίνετε.

Pay once

Πληρώνεις στην αρχή και μετά ξενοιάζεις. Ταιριάζει περισσότερο σε στατικά projects που δεν εξελίσσονται διαρκώς.

Your terms

Πες μας εσύ τον τρόπο που σε βολεύει να γίνει η πληρωμή. Το μόνο σίγουρο είναι ότι θα τα βρούμε. Πιστεύουμε ότι μαζί σας αναπτυσσόμαστε και εμείς, οπότε είμαστε ανοιχτοί σε προτάσεις!

εγγυόμαστε για την επιτυχία των αγορών σας

Είμαστε σίγουροι ότι το αποτέλεσμα θα σας αφήσει απόλυτα ικανοποιημένους.

Για αυτό και σας παρέχουμε 100% επιστροφή των χρημάτων σας για τις υπηρεσίες που σας προσφέρουμε εντός 90 ημερών από την παραλαβή τους.

ειδικές τιμές για κοινωφελείς οργανισμούς

Παρέχουμε 20% έκπτωση για τις φιλανθρωπικές και τις μη κερδοσκοπικές δραστρηριότητες. Θέλεις ένα καλύτερο κόσμο, είμαστε δίπλα σου να σε βοηθήσουμε. Επικοινώνησε μαζί μας για να ζητήσεις την έκπτωσή σου.

Συχνές Ερωτήσεις

Η προώθηση της δραστηριότητάς σου μπορεί να έχει τα αναμενόμενα αποτελέσματα αν διαθέτετε τα κατάλληλα εργαλεία, την απαραίτητη γνώση και τους σωστούς συνεργάτες. Το βασικότερο βήμα είναι να γνωρίζεις τις πραγματικές ανάγκες της επιχείρησής σου, ώστε να προσαρμοστεί η καμπιάνια πάνω σε αυτές. Με τον κατάλληλο σχεδιασμό μπορείς να έχεις εγγυημένα αποτελέσματα. Από την άλλη, όσοι αποφεύγουν να επενδύσουν στην προβολή της δραστηριότητάς τους, σε βάθος χρόνος χάνουν αποτυγχάνουν να πετύχουν τους στόχους τους, γεγονός που κοστίζει περισσότερο.

Συνεχίζουμε να σας υποστηρίζουμε για το χρονικό διάστημα που θα επιλέξετε, αντιμετωπίζοντας τα προβλήματά σας άμεσα και αποτελεσματικά. Δεν υπάρχει κίνδυνος να εξαφανιστούμε ή να σας εξυπηρετούμε λόγω φόρτου εργασίας. Η διαρκής υποστήριξη είναι προτεραιότητά μας.

Η εκπαίδευση που σας παρέχουμε για τη χρήση των τεχνολογικών προβολής που σας παρέχουμε, θα σας προσφέρει όλη την τεχνογνωσία για την αξιοποίησή τους. Θα αποκτήσετε εμπιστοσύνη στις ικανότητες της ομάδας σας και θα δείτε την διάθεσή σας για εξέλιξη να αυξάνει συνεχώς.

Προσπαθούμε να επιλύουμε κάθε πρόβλημά σας εντός λίγων ωρών από την εμφάνισή τους. Καθημερινά πραγματοποιούμε ελέγχους για να διαπιστώσουμε την ορθή λειτουργία των υπηρεσιών που προσφέρουμε. Παρόλα αυτά, σε περίπτωση που διαπιστώσετε το οτιδήποτε, θα πρέπει να επικοινωνείτε μαζί μας και εμείς θα το διορθώνουμε άμεσα.το κόστος χρήσης τους στο ελάχιστο.

Κατά το στάδιο εξερεύνησης των αναγκών σας, θα ενημερωθείτε για τον απαιτούμενο χρόνο που πρέπει να επενδύσετε σε κάθε δράση που επιλέγετε να σας προσφέρουμε. Σε κάθε περίπτωση, θα πρέπει να γνωρίζετε ότι με την σωστή εκπαίδευση, ο χρόνος που αφιερώνεται στο μάρκετινγκ θα είναι αρκετά μειωμένος. Επίσης, μπορούμε να αναλάβουμε εμείς την υποστήριξή τους και εσείς να ασχοληθείτε με την περαιτέρω ανάπτυξη της δραστηριότητάς σας.

Μην χάνεις την ευκαιρία
είναι πιο εύκολο από όσο νομίζεις

close

Γεια σας. Είμαι η Νεφέλη!

ωραίες φωτογραφίες για την ιστοσελίδα

Κάθε χρόνο, βοηθάμε 100+ επιχειρήσεις και επαγγελματίες να αυξήσουν της πωλήσεις τους με τη χρήση των πιο αποτελεσματικών εργαλείων προώθησης. Εγγραφείτε στο newsletter μας για να μάθετε πως!